Cenzaa

Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat wellness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie combineert. 

HOOGWAARDIGE COSMECEUTICALS 

In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules voor een stralende huid. Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, science en nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Met als doel het hoogst haalbare resultaat te bereiken met weldadige en geavanceerde behandelingen en producten.

BEAUTY FROM WITHIN 

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden. Bij Cenzaa behandelen en ontwikkelen we met de Inside & Outside visie onze hoogwaardige producten.

Gun jezelf een oosterse verademing met maximale huidverbetering!

In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Uit het behandelaanbod van Cenzaa kunt u kiezen voor bijzondere momenten, momenten die u helpen te relaxen en het beste geven voor de huid.

MAXIMALE HUIDVERBETERING MET OOSTERSE BELEVING

Uw Cenzaa behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. De behandelingen zijn huidverbeterend en gebaseerd op de Inside Outside filosofie. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven.

Huidproblemen zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken. Cenzaa behandelingen worden uitgevoerd volgens de Chinese filosofie en werken vanuit de binnenkant en pakken zodoende de oorzaak van de huidproblemen aan. Dankzij de door Cenzaa ontwikkelde ‘east meets west’ analysemethode worden productkeuze en behandelmethode bepaald en wordt er zeer resultaatgericht behandeld.

Hier vind je meer informatie over Cenzaa

 

 

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa