Bl├Ęzi Mascara

01 mei 2017

Blèzi Mascara geeft je wimpers intens veel volume, maakt ze eindeloos lang en laat ze verleidelijk krullen. De mascara legt een perfect opbouwend laagje om ieder afzonderlijk wimperhaartje en geeft je ogen een expressieve diepte en intensiteit. Hoogwaardige ingrediënten zoals exclusieve wassoorten, panthenol en vitamine E verzorgen, beschermen en omhullen je wimpers in alle zachtheid. Zo blijven ze optimaal flexibel en worden ze sterker en voller.

Het siliconen borsteltje is bijzonder: het scheidt de wimperhaartjes moeiteloos in slechts één beweging, de vorm zorgt ervoor dat ieder wimperhaartje, zelfs het meest kleine, vanaf de aanzet tot aan de puntjes een perfect laagje mascara krijgt.

De formule van Blèzi Mascara is hypoallergeen, parfum- en dierproefvrij, dermatologisch- en oogheelkundig getest.

Applicatietechnieken 

Zorg ervoor dat je zo dicht mogelijk bij de wimperaanzet begint en haal het borsteltje gelijkmatig door je wimpers. Breng één laagje mascara aan voor een natuurlijk effect of meerdere laagjes voor een intense, open blik. Maak een zigzaggende beweging, dan  bedek je alle wimperhaartjes optimaal. Vergeet vooral niet de haartjes aan het uiteinde van het oog: als je die een extra laagje mascara geeft, creëer je een optisch liftend effect. 

Tips!

Breng je meerdere laagjes aan, wacht dan niet totdat de eerste laag helemaal droog is. Anders kan de mascara gaan klonteren. 
Haal het mascaraborsteltje zachtjes uit de huls. Als je gaat ‘pompen’ komt er teveel lucht in de mascarahuls, waardoor de mascara gaat uitdrogen én klonteren. Sluit de mascarahuls telkens goed na gebruik. 

Reacties van gebruikers

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa