Cenzaa Discovery Kit

01 april 2020

Merk jij nu ook aan je huid dat je een extra boost kan gebruiken? Het kan komen door de wisseling van het seizoen, behandelingen die je mist in de salon of als je niet goed weet welke producten er geschikt zijn voor jouw huidtype? Nu de salon voorlopig nog gesloten is heb ik drie mooie aanbiedingen voor jou, om je huid zo optimaal mogelijk te verzorgen en te verbeteren nu ik je geen behandeling kan geven. 

Vanaf nu is deze geweldige Cenzaa box verkrijgbaar. Een complete set met producten die ik in de salon gebruik tijdens een behandeling, verpakt in luxe miniaturen. Met deze 'stay@home' behandel box geef je jezelf een complete behandeling en kan je de komende weken je huid intensief verzorgen en verbeteren want er zit ruim voldoende in de verpakkingen.

AANBIEDING 1: de box is verkrijgbaar in 7 varianten en hebben een waarde tot ruim € 132,00 en is nu verkrijgbaar voor € 99,00 inclusief een gratis intake via videobellen.

 

AANBIEDING 2: ga jij voor ultieme huidverbetering? Op de volgende producten ontvang jij 10% korting als je de 'stay@home' box besteld.

 

Heb je vragen, wil je graag advies over welke box ik jou zou adviseren of wil je direct een box bestellen, neem dan even contact met mij op.

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa