Cenzaa PCN2® systeem

01 februari 2015

Cosmeceuticals, je zult het vast wel eens hebben gehoord. Maar wat houdt het nou precies in?


Veel dermatologen zijn van mening dat een vrij verkrijgbare crème niet veel meer kan doen dan de huid hydrateren. Dit in tegenstelling tot producten die je op doktersrecept kunt verkrijgen. De werkelijkheid ligt iets genuanceerder. Want tussen vrij verkrijgbare producten en medicinale crèmes zitten nog 2 varianten: cosmeceuticals en nog beter: een PCN2® systeem. 

COSMECEUTICALS
Cosmeceuticals doen veel meer dan de gangbare cosmetica die vrij verkrijgbaar is. Cosmetica producten met cosmeceuticals werken veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbetering en slaan hierdoor een grote brug tussen de gangbare cosmetica en crèmes op recept. Tegelijkertijd hebben de producten door de toevoeging van cosmeceuticals minder bijwerkingen dan medicinale crèmes.

PCN2®
Met het PCN2®-systeem [samenstelling van 4 cosmeceuticals voor je totale gezondheid] van Cenzaa is de volgende stap gezet tussen crèmes op recept en cosmeceuticals. De nieuwste manier van samenstellen die nog dichter tegen de crèmes op recept aan liggen. Zonder de bijwerkingen maar oplossingsgericht. Dit systeem zorgt voor schoonheid van binnen en buiten. Je huid is immers de spiegel van de binnenkant!

Je vindt op ieder Cenzaa product welke specifieke PCN2® ingrediënten het product bevat. Jouw Cenzaa Expert verteld je er graag meer over!

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa