Cenzaa Seasons, Bohemian Summer

25 april 2016

BOHEMIAN SUMMER

Get your skin ready to be sunkissed en trakteer jezelf op een ultieme Bohemian Summer Treatment. Laat jezelf meevoeren naar het prachtige eiland Ibiza waar je zowel peace als pleasure kunt vinden. Geniet van een ontspannende en harmonieuze behandeling waarin invloeden van vele culturen, oude tradities en bijzondere filosofieën zijn verwerkt. Laat even de routine van een druk enstressvol leven los. De luxe werkstoffen, weldadige geuren en texturen laten de huid stralen van gezondheid en zorgen voor een oneindig gevoel van Happiness. Maak de huid summerproof met deze heerlijke Bohemian Summer behandeling.

LOUNGY IBIZA FEELING 

Pamper your skin! Relax en laat de luxe werkstoffen, weldadige Ibiza geuren en texturen inwerken op de huid. De zachte, hydraterende Bohemian producten zorgen dat de huid weer in perfecte conditie is. Wil je ook heerlijk verwend worden met een Loungy Ibiza hoofdhuidmassage en een special eye treatment? Kies dan voor de 90 minuten behandeling. Door het aanbrengen van de verkwikkende Hydrogel Eye Pads voelt de ooghuid weer zacht en comfortabel aan en is zij goed gehydrateerd. De huid straalt en glanst weer van gezondheid!

LOUNGY IBIZA FEELING € 79,50

Inhoud behandeling: Ibiza geurreis, welkomsritueel, huidanalyse & vochtmeting, loungy reiniging & peeling, oxygen ampul, lovely shell massage, hydrogel eye therapy, Ibiza masker, loungy care & lovely cocktail, huid- en productadvies.

LOUNGY IBIZA FEELING €59,50

Excl. oxygen ampul, lovely shell massage, hydrogel eye therapy.

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa