Cenzaa Seasons Global Cocooning 2

01 oktober 2018

Trakteer jezelf en laat je meevoeren op één van de indrukwekkende behandelingen van de jubileumcollectie van Cenzaa. Ervaar het ultieme, warme Cenzaa gevoel in deze behandelingen waarin alle belevingswerelden van Cenzaa aan bod komen. Intensieve en doeltreffende behandelingen waarin optimale ontspanning en huidverbetering samenkomen en zorgen voor een verjongend resultaat!

SPICY COCOONING EXPERIENCE 

Een luxueuze ervaring waarbij doeltreffende en resultaatgerichte elementen worden afgewisseld met ultieme momenten van rust en ontspanning. Ervaar de samensmelting van het beste uit 10 jaar Cenzaa in deze sublieme allesomvattende behandeling. Beleef de Spicy Cocooning Experience en ontdek wat deze behandeling voor je huid kan betekenen.

SPICY COCOONING SHOCK TREATMENT 

Deze stimulerende en doeltreffende Spicy Cocooning Shock Treatment daagt de huid uit en geeft haar de ultieme boost. De activerende elementen in deze behandeling zetten de huid aan het werk en bieden geweldig resultaat. Beleef de Spicy Shock Treatment en ontdek wat deze behandeling voor je huid kan betekenen.

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa