Cenzaa Seasons, NWYRK THE NEXT GENERATION

01 mei 2017

The fabulous journey continues… Meet NWYRK, THE NEXT GENERATION

Meet our most luxurious collection and shine like New York beauty!

Geen vrouw is zo verzorgd als de New Yorkse. De New York city girl laat niets aan het toeval over. Perfecte haren en prachtige huidjes, alles wordt uit de kast gehaald om er fabulous uit te zien. Het motto: oud worden kan altijd nog. Succes is haar drijfveer. Goede huidverzorging en een gezonde leefstijl, dat is de basis.

Cenzaa liet zich voor het tweede deel van deze Seasons, NWYRK – The Next Generation, wederom inspireren door de veelzijdigheid van deze stad. In een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat Cenzaa verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint.

Maak kennis met de nieuwe producten en behandelingen op het gebied van huidverzorging en -verbetering. De producten en behandelingen zijn geïnspireerd op een fantastische wereldstad. Deze luxe New York behandelingen zijn bruisend, net als de “Big Apple” zelf.

NWYRK BEAUTY TREATMENTS
 
FABULOUS SKIN BOOST 

Beperkt de tijd maar toch quick een classy look? Deze behandeling geeft je in een mum van tijd een huidoppepper en een frisse uitstraling!

GLAMOROUS NWYRK VIP TREATMENT 

New York is een stad waar alles mogelijk is. Of het nu gaat om huidverbetering, heerlijke ontspanning of de combinatie van beide, deze behandeling biedt het allemaal!

TREAT YOURSELF TO SOMETHING NICE  

New York is uniek en veelzijdig. Cenzaa liet zich inspireren en ontwikkelde een nieuwe serie producten en behandelingen die het onbedwingbare gevoel tot het ontdekken van nieuwe mogelijkheden in zich hebben. Producten die verrassen, prikkelen en nieuwsgierig maken naar meer. Ervaar de stad op-en-top. Stap in... The journey continues!
 
8. Body Lotion – Hydrating Bodycare  | 9. Body Crush – Intense Sugar Scrub  |  10. Delicious Dream Tea – Healthy Seasons Infusion | 11. Skin Boost Therapy – Powerful Caviar Concentrate |  12. Lash & Brow Serum – Extension Molecules

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa