Cenzaa Seasons Red Velvet Treatment

01 december 2019

RED VELVET TREATMENT (seasons special) 75 minuten € 99,00

Deze behandeling laat jouw huid stralen én verzorgt en regenereert intensief. Een behandeling vol verzorgende, huidverbeterende en verwarmende elementen.

Maak kennis met de RED VELVET TREATMENT en laat je verrassen door de kracht van rode wijn extracten waarmee ik jouw huid laten stralen.

* De geconcentreerde extracten in Vinolin ampul zijn gemaakt van wijnbladeren. De schil van de rode druif bevat een zeer werkzaam concentraat van polyphenolen en resveratrol. Deze combinatie kalmeert, verzacht, regenereert en revitaliseert de huid. Vitale aminozuren hebben een positieve en regulerende werking. De kalmerende en voedende eigenschappen van de polyphenolen en de huidversterkende, licht adstringerende effecten van resveratrol geven binnen korte tijd een merkbaar stralend en vitaal effect.

** Het Rode Wijn collageen masker is een regenererend & hydraterend masker en werkt bijzonder effectief op een delicate, dunne, rijpere, vale, ruwe, vochtarme en inflexibele, vermoeide huid. Iedere huid heeft behoefte aan sterke hydratatie, voedingsstoffen en bescherming tegen te snelle veroudering. Dit collageen masker is opgebouwd uit druiven en druivenpitextracten en staat bekend om de anti-oxidatieve werking. Het bevat minerale zouten, vitaminen B en C en beta-caroteen dat helpt in de regeneratie en huidveroudering vertraagt. Rode wijnextract verbetert de bloedsomloop en stofwisseling, versterkt celmembranen en beschermt tegen onzuiverheden.Een peptide complex in combinatie met marine collageen stimuleert de aanmaak van elastine en collageen- vezels wat een huidverstevigend effect geeft. Hyaluronzuur met zijn bekende vochtbindende capaciteiten hydrateert de huid. Het resultaat: een zachte, stralende huid met minder rimpeltjes en een frisse opslag.

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa