Cenzaa Seasons RYJVK, Allure of the lagoon

15 juli 2020

Ontdek Reykjavik met Cenzaa! Ben jij klaar voor de nieuwe Seasons Collectie? Ik neem je mee naar een plek waar de natuur nog puur en ongerept is: IJsland. Cenzaa heeft prachtige formules weten te combineren met de meest unieke bodemschatten van IJsland, zoals mineralen, anti-oxidanten, vitamines en botanische extracten. Laat je meevoeren op een exclusieve droomreis naar een mysterieuze wereld van ijs en weldaad… 

Cenzaa heeft twee heerlijke treatments ontwikkeld geïnspireerd uit de IJslandse natuur zodat jij deze zomer op droomreis kan. Bekijk hier alvast de behandel video

RYJVK The Journey (inclusief 1 upgrade) 

Deze verfrissende weldaad voor de huid bevat een aantal bijzondere highlights die jouw meenemen op een indrukwekkende reis naar magisch IJsland. Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant- en kruidenextracten. De Enzym Polish zorgt voor een ultra zachte en gladde huid. De Cryo Oil Massage is een ijskoude massagebeleving die de huid laat stralen als nooit tevoren. Met het Wrinkle Resist Eye Mask creëer je een frisse oogopslag en vermindert vermoeidsheidstekenen zichtbaar.

RYJVK Allure of The Lagoon (inclusief 1 upgrade)

Naast dezelfde mooie elementen die in de 60 minuten behandeling aan bod komen, is de 90 minuten behandeling uitgebreid met de Allure of The Lagoon Massage; hiermee verrijk je de RYJVK ervaring en geniet je van warme oliën, luxueuze geuren en ultieme ontspanning. De manier waarop warm en koud effecten zich in deze behandeling afwisselen, is een waanzinnige ervaring en weerspiegelt de warme thermaalbaden en de ijzige kou van IJsland. Daarnaast besteden we in deze 90 minuten durende behandeling aandacht aan de vergeten contouren. We bieden een Contouring Decolleté Treatment aan waarbij met milde fruitzuren gezorgd wordt voor een egaler, zichtbaar stralender en gladder decolleté. Deze behandeling omvat alles waar RYJVK voor staat.


Tijdens deze behandeling mag jij kiezen welke ‘upgrade’ jij graag zou willen tijdens de behandeling.

Door de behandeling te combineren met de Diamond Touch verbeter je niet alleen het huidoppervlak maar werk je ook in de huid. Dankzij de werking van de zuivere diamanten, de hoogwaardige werkstoffen afgestemd op jouw huidtype en de combinatie met de intensieve RYJVK behandeling ontstaat er een egale, stralende en gelijkmatige teint. t.w.v. € 35,00.

Maak kennis met de luxe RYJVK Daily Essentials Set en verras jezelf met deze chique pouch gevuld met luxe travelsizes van de VitC Oil Elixer, Thermal Cleansing Foam en Mineral Hydra Mist. t.w.v. € 37,95.

Wil jij van beide upgrades gebruik maken tijdens de behandeling dan is deze extra upgrade te boeken voor € 29,95 extra.


Duurzaam zijn in je badkamer? Met de RYJVK Collection van Cenzaa kun je op gebied van duurzaamheid impact maken, zonder in te hoeven leveren op luxe, beleving en maximaal huidresultaat. Maar liefst 100% van de producten is cruelty-free en 72% van de RYJVK collectie is vegan!

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa