Cenzaa Upgrade

16 juli 2013

Boek deze “Upgrade” bij jouw behandeling:

Skin Booster caviaar, intense firming of acne & clearify ampul € 10,00

Caviaar, vitaliserend en ontspannend! Dit ampul bevat een hoog gehalte aan natuurlijke vitaliserende stoffen die vrijwel gelijk zijn aan de vitaliserende eigenschappen in een jeugdige huid. Met name ideaal voor de vermoeide huid, die regelmatig aan stress onderhevig is. Als kuur ervaar je binnen enkele weken dat rimpelvorming en vaalheid door vermoeidheid zichtbaar afneemt.

Intense Firming, op natuurlijke wijze het Botox-effect! Dit ampul is de ideale vervanging voor de ingrijpende Botox injecties en zijn vele malen gemakkelijker en milder in hun toepassing terwijl het effect excellent is. Dit is onder andere te danken aan een uitgekiend anti-verouderingscomplex. Bij regelmatig gebruik van deze ampullen verdwijnt lichte rimpelvorming en nemen diepere rimpels zichtbaar af met langdurig effect.

Acne & Clearify, voor een schone en zuivere huid! Dit ampul bevat zwavelhoudende aminozuren. De aminozuren brengen een onrustige huid met acne en een vette en gecombineerde huid weer in de juiste balans.


Botuline Look oogmasker € 16,00

Fijne lijntjes zullen zichtbaar verminderen en de huid rondom de ogen zal er jonger, gezonder en veerkrachtiger uitzien. Dit speciale oogcontourmasker ontspant expressierimpels en gaat tekenen van veroudering tegen.


Botuline Face gezichtmasker € 22,00

Dit bijzondere gaasmasker vermindert rimpels aanzienlijk. Het Botuline-eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frisse uitstraling zal hebben. Dit masker is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid. Tevens is het een uitstekend masker om de huid optimaal te hydrateren.


Botuline Look behandeling € 35,00 

De behandeling voor een stralende oogopslag!

Laat je huid én ogen weer stralen van geluk met deze bijzondere ervaring! Een intensieve behandeling waarbij oogcontour verbetering het doel is. Het gebruik van therapeutische ingrediënten zal de strijd met rimpeltjes aangaan en jouw huid haar glans weer teruggeven. Hoogwaardige werkstoffen van het ampul in combinatie met een stimulerende bindweefselmassage en een uiterst werkzaam Botuline Look oogmasker zorgen voor een ‘oogverblindend’ resultaat. 


Nutri Care Gold Masker € 25,50

Een hoogwaardig peel-off masker met krachtige eigenschappen verjongt de huid en geeft haar een ultieme boost. Dankzij de toevoeging van echt goud en parels geeft dit masker de huid een maximale vochtoppepper. Het zuivere goud en het innovatieve, 100% natuurlijke parelpoeder bestaat uit 17 aminozuren en meer dan 30 mineralen en zorgt voor stimulatie van de collageenproductie en heeft een anti-age werking. De huid ziet er gezonder en stralender uit. Deze ultieme huidvernieuwingsbooster is geschikt voor ieder huidtype en met name ideaal voor de doffe en vermoeide huid.


Rosacea & Couperose Masker € 25,50

Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert roodheid van de huid aanzienlijk en is een uniek peel-off masker op basis van algenextracten, epicalmin en aloë vera. Deze combinatie van prachtige hoogwaardige werkstoffen zorgt voor een milde, verkoelende en heerlijk verfrissende werking. Dankzij het huidherstellende vermogen en de kalmerende werking op de bloedcirculatie ziet de huid er na de behandeling uitgerust en zichtbaar verfrist uit! Het ultieme masker voor de rode, gevoelige en vermoeide huid.


Modelage Masker € 25,50

Een spectaculair modellerend en zelfstandig verwarmend masker. De poriën van de huid openen zich waardoor intensieve werkstoffen beter worden opgenomen. Het geeft de huid een gladde, stevige en elastische huid.


Diamond Touch tijdens een behandeling € 35,00

Een pijnloze microdermabrasie behandeling met als resultaat: een nieuwe, jonge en vooral gladde huid. Je gaat weer stralen!

 

Bekijk ook:

Cenzaa Wellness behandelingen 

Cenzaa Therapeutic behandelingen 

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa