De 6 succesvolle stappen naar maximale huidverbetering

01 juni 2014

Stap 1 & 2: Reinigen en diepte reiniging

Cenzaa Everyday

Een prachtig gezonde huid begint bij reinigen en tonificeren. Cenzaa Everyday verwijdert make-up, verlost de huid van vervuilde stoffen, reinigt de huid diepgaand en stelt daarmee de huid in staat om stap voor stap haar natuurlijke evenwicht te hervinden. De producten uit het Cenzaa Everyday programma vergemakkelijken de opname en vergroten de effectiviteit van de huidverbeterende producten ná de reiniging. 

Stap 3: Serum

Cenzaa Power

Voorkomen van rimpels? Versteviging? Gevoelige huid? Het Cenzaa Power programma is speciaal ontwikkeld om de individuele wensen ten aanzien van huidverbetering doelgericht te behandelen. Cenzaa Power weet met haar innovatieve formule en therapeutische werkstoffen, op de meest effectieve wijze de verschillende huidlagen te bereiken. De huid zal gaandeweg het programma haar normale functies terug krijgen waardoor ze er weer gezond, stralend en vitaal uitziet.

Stap 4: 24H Crème

Cenzaa Comfort Cream

Huidverjongende, hydraterende, verstevigende en corrigerende crèmes met doeltreffende en geavanceerde formules. De verfijnde geuren en rijke texturen, vol inspiratie uit de natuur, laten de huidverzorging een reis naar ontspannen oorden zijn. Cenzaa Comfort biedt een spectaculaire lijn die zorgt dat je zintuigen een Cenzaationeel moment beleven tijdens het gebruik van deze innovatieve therapeutische cosmetica. 

Stap 5: Masker

Cenzaa Intense Touch Masq

Stress, vermoeidheid en overdadige blootstelling aan zon, wind, warmte en kou tasten de huid aan. Je huid kan wel wat extra liefde en verzorging gebruiken. De therapeutische werkstoffen uit het Cenzaa Intense Touch programma maken het verschil. Ontdek de weldaad voor je zintuigen verzonken in een innovatieve formule van huidverbetering. Geniet van de rustgevende of juist verkwikkende werking van de Cenzaa Intense Touch Maskers.

Stap 6: Beschermen

Cenzaa Sun Protection

Cenzaa Sunshield geeft de huid dat zijdezachte gevoel dat je beleeft na een dagje zonnen, zonder de schadelijke effecten van deze warmtebron. Schadelijke UV straling wordt door 100% natuurlijke ingrediënten gereflecteerd en de Sunshield producten hebben een zeer hoge dosis aan sterke anti-oxidanten waardoor het cel DNA maximaal wordt beschermd. Het product gaat huidveroudering tegen en herstelt de vochtbalans van uw huid. Cenzaa Sunshield wordt geleverd in een medium en high samenstelling. 

Cenzaa BB Cream

Een zomers gevoel, iedere dag… met de Lovely Radiance producten van Cenzaa. Een getinte dagcrème op basis van zeer sterke anti-oxidanten en met een 100% natuurlijke UV reflectie! De ultrafijne kleurpigmenten van de Lovely Radiance geven uw huid een natuurlijke, gelijkmatige en stralende zomerse teint. Oneffenheden en vermoeidheidsverschijnselen worden verzacht en droogtelijntjes worden opgeheven. De allergeenvrije formule hydrateert, verzorgt en laat de huid zijdezacht aanvoelen. 

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa