Gellak

23 mei 2013

Gellak is een sterke, elastische gel die zeer dun aangebracht wordt op de natuurlijke nagels. Hiermee heeft u minder last van gebroken of gescheurde nagels en ze glanzen tevens prachtig. Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels (meer) willen dragen, maar toch graag mooie verzorgde nagels willen hebben.

Voordelen gellak:

- Blijft langer mooi dan traditionele lakken
- Bladderd niet af
- Behoud van kleur en glans
- Versteviging van de natuurlijke nagel
- Geen beschadigingen
- Meteen na het aanbrengen droog

De gellak kan naturel (doorzichtig) worden aangebracht of in een kleur over de gehele nagel.

Wat houd deze behandeling in:

Vooraf worden uw nagelriemen verzorgd, de nagels stof, vuil en vetvrij gemaakt en indien nodig in vorm gevijld. We beginnen met een laagje basis gellak, deze wordt onder de UV lamp uitgehard. Daarna brengen we de gellak in de door u gekozen kleur aan in 2 dunne laagjes die ook weer afzonderlijk worden uitgehard onder de UV lamp. We sluiten af met een top gellak voor een mooie glans en extra versteviging. 

Ondanks dat er een aantal laagjes over elkaar worden aangebracht, heeft dit niet een dikke nagel als resultaat. De gellak blijft gemiddeld 2-4 weken zitten wat per persoon afhankelijk is omdat de gellak meegroeit met de natuurlijke nagels. De behandeling duurt ongeveer 45-60 minuten.

Het is mogelijk om de gellak aan te brengen op de hand- en de teennagels. Let op: wij knippen/vijlen de teennagels niet, verzorg vooraf eerst zelf de teennagels of bezoek een pedicure. Op de teennagels blijft de gellak nog langer mooi, aangezien de teennagels minder snel groeien dan de nagels van uw handen.

Gellak is eenvoudig te verwijderen, u kunt er ook voor kiezen om het zelf te verwijderen. Hiervoor hebben wij een kant en klaar pakketje met duidelijke omschrijving. Met dit pakketje is het in 10-15 minuten mogelijk om de gellak te verwijderen zonder beschadiging van de natuurlijke nagels.

Gellak kleur: € 28,00

Gellak verwijderen € 19,00

Pakketje om gellak zelf te verwijderen € 9,50

 

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa