Home treatment

28 januari 2021

Nu voorlopig thuis je huid in goede conditie houden het enige is wat is toegestaan, help ik je graag hierbij. Sinds deze week heb ik een hele fijne nieuwe 'home' seasons behandeling van Cenzaa. Bestel deze ‘seasons special’ voor thuis en je ontvangt van mij een complete set producten afgestemd op jouw huidtype inclusief een uitgebreide instructie en video met uitleg. Een tipje van de sluier... we gaan samen aan de slag met bindweefselmassage @home. Je ontvangt in deze set zelfs 3 producten die je enkele weken kan gebruiken, 2 producten als miniatuur en 1 sheetmasker. Nu van € 52,50 voor € 46,90.

Ook geef ik je graag advies over een 'home' behandeling op maat. We kijken dan samen welke producten jij al gebruikt en aangepast op jouw wensen en behoefte van jouw huid geef ik je kosteloos en geheel vrijblijvend een thuis behandel advies.

Het fijne is dat je zo lekker kan genieten van een beauty momentje voor jezelf en effectief aan huidverbetering gaat werken. Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen? Stuur mij gerust een berichtje. 

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa