Home Treatments

10 april 2020

CENZAA HEAVENLY HOME TREATMENT € 39,95

Voor een gezonde huid en stralende glow start met de Rise & Shine reiniging, die de huid reinigt op een sprankelende, zijdezachte wijze zonder haar uit te drogen. Om je teint te verbeteren en huidoneffenheden te egaliseren scrub je de huid vervolgens met de vitaliserende Crystal Orange scrubgel. Een uniek maskermoment met het GOUD-DIAMANT COLLAGEEN MASKER zorgt voor een gladdere huid met een verbeterde teint, een verbeterd vochtgehalte, een verstevigde huid en een zichtbare vermindering van rimpeltjes en fijne lijntjes. Een echte oppepper voor je huid! Met de stimulerende Illuminating Mist/ fruitzuurlotion werk je vervolgens aan pH en vochtherstel en wordt de huid licht verdund voor een gladdere en egale huid. Verwen je huid met de Sweet Heaven 24-uurs crème met aangename geursensatie, die je huid laat stralen en voorziet van ultiem comfort. Als afsluiter voorziet de BB Bronze Booster de huid van een zonovergoten gloed.

CENZAA WORK-OUT HOME TREATMENT € 29,95
Deze intensieve “Work Out” voorziet je huid van exclusieve en hoogwaardige werkstoffen voor optimaal resultaat. De set bevat een aantal intensieve speciaalproducten zoals het Timeless Caviar Ampul en een Goud-Diamant Collageen Masker. Deze exclusieve producten hebben een sterk herstellende werking, verhelderen de huid en verminderen rimpeltjes en fijne lijntjes. Start na je favoriete Cenzaa reiniging en peeling met het Timeless Caviar Ampul, een directe boost in anti-aging en huidverjonging. Een uniek salon maskermoment met het GOUD-DIAMANT COLLAGEEN MASKER zorgt voor een gladdere huid met een verbeterde teint, een verbeterd vochtgehalte, een verstevigde huid en een zichtbare vermindering van rimpeltjes en fijne lijntjes. Breng als laatste boost het Relaxing Touch nachtmasker aan, waarmee je ‘s ochtends ontwaakt met een huid die is gehydrateerd, verzacht en is gevitaliseerd! Als afsluiter voorziet de BB Bronze Booster de huid de volgende ochtend van een zonovergoten gloed.

IK SKIN PERFECTION HOME TREATMENT € 39,95
Voor een gezonde huid en stralende glow start met een heerlijk reinigingsritueel. De SILK+ gebruik je voor een voor een frisse, schone en ultrazachte huid. Om je teint te verbeteren en huidoneffenheden te egaliseren, scrub je de huid vervolgens met de vitaliserende SCRUB+. Een speciaal salon maskermoment met het RODE WIJN COLLAGEEN MASKER zorgt voor een zachte, stralende huid met minder rimpeltjes en een frisse opslag. Een echte oppepper voor je huid! Het HYALURON+ serum hydrateert de huid maximaal en zorgt voor een bijdrage aan het herwinnen van de juiste vochtbalans en stevigheid van de huid. Als afsluiter biedt de RELIFT+ 24H Cream ultiem comfort. Deze rijke crème draagt bij aan het vertragen van het verouderingsproces en een verbeterde huidstructuur.

 

Inhoud home treatments:

CENZAA HEAVENLY HOME TREATMENT: Rise & Shine Cleanser 50 ml, Illuminating Mist 50 ml, Crystal Orange Cleanser 50 ml, Goud-Diamant Collageen masker, Sweet Heaven 15 ml, BB Bronze Booster 5 ml, digitale beschrijving.

CENZAA WORK-OUT HOME TREATMENT: Timeless Caviar Ampul, Goud-Diamant Collageen masker, Relaxing Touch 15 ml, BB Bronze Booster 5 ml, digitale beschrijving.

IK SKIN PERFECTION HOME TREATMENT: IK Silk+ 50 ml, IK Scrub+ 50 ml, Red Wine Mask, IK Hyaluron+ 10 ml, IK Relift+ 15 ml, digitale beschrijving.

 

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa