IK Skin Perfection, ECXM+ Serum en EXCM+ Cream

30 januari 2021

De EXCM+ producten zijn uniek en onderscheiden zich van medicinale producten, doordat zij de huid voeden en ondersteunen met huideigen en huididentieke ingrediënten die op geen enkele wijze schade veroorzaken en ook bij langdurig gebruik geen bijwerkingen geven. Zonder de huidbarrière of de natuurlijke huidfunctie te verstoren, wordt de weerstand van de huid verhoogd. De natuurlijke huidwerking wordt versterkt en de huid vindt hierdoor haar eigen kracht en evenwicht terug om weer sterk en mooi te worden.

Door EXCM Cream+ en EXCM Serum+ in combinatie te gebruiken bieden we een veilig en gezond alternatief voor de bestaande medicinale producten en richten wij ons erop de huid haar kracht terug te geven en symptomen te verminderen.

Winnaar Professional Beautyproduct of the Year 2020, ECXM+ Serum en EXCM+ Cream! 

‘Het veilige en gezonde alternatief voor bestaande medicinale producten’ 

EXCM SERUM+ € 39,95 Luchtig en wordt snel opgenomen, verzacht de extreem gevoelige, geïrriteerde, rode en jeukerige huid.

EXCM Serum+ is een huidopbouwend en huidbarrièreversterkend serum met een luchtige samenstelling die snel door de huid wordt opgenomen. Het vermindert direct roodheid en jeuk en verzacht de geprikkelde, extreem gevoelige, droge en geïrriteerde huid. Geschikt voor de extreem gevoelige, droge, ruwe, geïrriteerde, jeukende, schilferige en rode huid. Het EXCM Serum+ kan volkomen veilig gebruikt worden door alle leeftijdsgroepen en is zelfs geschikt voor de meest kwetsbare babyhuid. Opgebouwd uit huideigen en huididentieke ingrediënten. Ook bij langdurig gebruik veilig zonder bijwerkingen. Een veilig en gezond alternatief voor de bestaande medicinale producten met hydrocortison.

EXCM CREAM+ € 35,95 Rijk en voedend, voor de schilferige huid en ruwe huidsymptomen.

Een voedende, rijke emulsie die wordt ingezet voor zeer effectieve behandeling van de schilferige huid en ruwe huidsymptomen. Brengt de natuurlijke bacterieflora in balans, waardoor de extreem gevoelige huid kalmeert, roodheid en irritatie verminderen en ultiem comfort geboden wordt. Geschikt voor de extreem gevoelige, droge, ruwe, geïrriteerde, jeukende, schilferige en rode huid. De EXCM Cream+ kan volkomen veilig gebruikt worden door alle leeftijdsgroepen en is zelfs geschikt voor de meest kwetsbare babyhuid. Opgebouwd uit huideigen en huididentieke ingrediënten. Ook bij langdurig gebruik, veilig zonder bijwerkingen. Een veilig en gezond alternatief voor de bestaande medicinale producten met hydrocortison. 

Heb jij last van een combinatie van deze symptomen? Gebruik EXCM Serum+ en EXCM Cream+ voor optimaal resultaat.

 

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa