Loverock

14 augustus 2014

Loverock is dé natuurlijke huidverzorging speciaal voor kinderen.

Kinderen zijn veel kwetsbaarder dan volwassenen en verdienen extra bescherming. De huid van kinderen tot 18 jaar is niet te vergelijken met de huid van een volwassene. De huid is tot vijf keer dunner en droger dan een volwassenhuid. De talg producerende klieren nog klein zijn en de productie van huidvetten is beperkt. Daardoor is de huidbarrière nog niet voldoende opgebouwd, waardoor de huid heel gevoelig is voor schadelijke invloeden van buitenaf.

Loverock heeft speciale producten ontwikkeld die de huid optimaal beschermen tegen schadelijke invloeden. Het beste uit de natuur speciaal voor baby's en kinderen tot ongeveer 12 jaar. Wind, uitdroging en zon krijgen geen kans door deze uniek ontwikkelde producten.

Loverock is vrij van chemische stoffen, siliconen, parabenen, sulfaten en minerale oliën. Loverock werkt uitsluitend met de beste en natuurlijke ingrediënten, die een positief effect hebben op de kinderhuid. Van “Love Pure Skin” gezichtscrème tot “Rock My Body” body lotion. Een complete hoogwaardige huidverzorgingslijn voor lieve jongens en stoere meisjes!

Meer info vind je hier: Loverock 

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa